RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

Всі новини

Суд наклав арешт на статки Дубінського і його родичів: список майна

Печерський райсуд Києва заарештував майно народного депутата Олександра Дубінського, а також майно його матері та колишньої дружини.

Про це йдеться в Єдиному реєстрі судових рішень.

Читайте: Буратіно "спалили": чим закінчиться справа Дубінського

Зазначається, що народний депутат України та його близькі родичі протягом останніх років стали власниками двадцяти чотирьох квартир, сімнадцяти автомобілів, двох будинків і сімдесяти соток землі на загальну суму близько двох з половиною мільйонів доларів. При цьому їх офіційні доходи не могли дозволити їм набути таку кількість майна.

Зокрема, Олександр Дубінський придбав дві квартири вартістю $100 тисяч у пентхаусі 5-зіркового Fairmont Grand Hotel на столичному Подолі, шість земельних ділянок у селі Хотів під Києвом, на двох з яких зведено маєток, земельну ділянку з будинком у Солом'янському районі Києва, квартиру в житловому комплексі "Французький квартал" у Печерському районі, квартиру на масиві Теремки в Києві. Станом на листопад 2019 року нардепу належало сім автомобілів, серед яких "Mercedes-Benz", "Porsche", "Volkswagen", "Honda" та "Subaru".

Мати Дубінського стала власницею 19 об'єктів нерухомості загальною вартістю близько мільйона доларів. Також їй належать два автомобілі "Mercedes-Benz", два автомобілі "BMW", автомобіль марки "Toyota Land Cruiser", "Maserati Coupe Cambiocorsa" та "ЗАЗ Vida".

Колишня дружина Дубінського має сім квартир у Києві.

Загальна вартість майна Дубінського, його матері та колишньої дружини становить $2,5 мільйони (приблизно 57,85 млн грн), у той час, як офіційні доходи родини за період з 2003 по 2022 роки, становили 19,57 млн грн — що майже втричі більше за офіційно отримані доходи.

Печерський суд Києва задовольнив клопотання, арештувавши нерухомість та 15 автівок, які належать родині Дубінського.

Нагадаємо, Печерський суд відправив Олександра Дубінського, якого підозрюють у державній зраді, до СІЗО на 60 діб.

  • Вас зацікавить:

Може сісти на 7 років: Дубінському оголосили підозру

Агент "Буратіно": нардеп Дубінський отримав підозру в держзраді, фото

"А Дуремар у них хто?" Яскраві коментарі та меми за новою підозрою Дубінському