RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Суд відправив за ґрати нардепа Дубінського: продовження "пригод" агента "Буратіно"

Печерський районний суд Києва відправив до СІЗО на 60 днів народного депутата України Олександра Дубінського, якого підозрюють у державній зраді. Сам Дубинський вважає, що його "переслідують" за критику влади.

Про це повідомляє "Суспільне".

Читайте також: "А Дуремар у них хто?" Яскраві коментарі та меми за новою підозрою Дубінському

За клопотанням прокурорів засідання проходило у закритому режимі через небезпеку розголошення державної таємниці. На початку засідання захист нардепа оголосив відвід судді через те, що адвокати не встигли ознайомитись зі справою. Вони подали клопотання, щоб перенести засідання на 14 листопада. Суд його відхилив та надав 30 хвилин для ознайомлення з матеріалами справи. Було ухвалено рішення про авторозподіл судді.

Засідання закінчилося о 2:00 14 листопада. Дубінський перебуватиме у слідчому ізоляторі до 12 січня 2023 року. До цього Дубінський перебував під цілодобовим домашнім арештом за підозрою у незаконному переправленні людей через держкордон. Зокрема, слідчі вважають, що він нелегально направив до Молдови рідного брата громадянської дружини. Сам Дубінський вважає, що його переслідують правоохоронці за те, що він критикував чинну українську владу.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що до скандального народного депутата Олександра Дубінського знову прийшли силовики з обшуками.

  • Вас також може зацікавити:

Нардеп-утікач Дубінський не декларує заробіток з Youtube - ЗМІ говорять про сотні тисяч доларів

Пляжний опозиціонер: як колишній "слуга" Дубінський дійшов до конфлікту із Зеленським

Скандальному Дубінському оголосили підозру: у чому винен нардеп