RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Політика

Новини

19 вересня

Всі новини

Стало відомо, кого Камала Гарріс визначила кандидатом у віцепрезиденти

Віцепрезидентка Сполучених Штатів Камала Гарріс, яка балотується на пост лідера країни від Демократичної партії, визначила кандидатуру майбутнього віцепрезидента у разі власної перемоги на виборах.

Про це інформує CNN.

За даними ЗМІ, які посилаються на джерела, Гарріс обрала новим кандидатом губернатора штату Міннесота Тіма Волза. Таке рішення має проголосити у найближчі кілька годин під час відеозвернення, коли відбудеться перший із серії її передвиборчих заходів в основних штатах.

Згідно з відкритими джерелами, американський політик, член Демократичної партії, педагог Тім Волз - 1964 року народження. Він обіймає посаду 41-го губернатора Міннесоти з 2019 року. Зокрема, був членом Палати представників Сполучених Штатів від першого округу з 2007 по 2019 рік.

Раніше медіа писали, що Гарріс звузила список кандидатів на посаду свого віцепрезидента до двох – Волза, а також губернатора Пенсильванії Джоша Шапіро.

Нагадаємо, 2 серпня віце-президенту Сполучених Штатів Камалі Харріс вдалося забезпечити собі більшість голосів делегатів Національного з'їзду "Демократичної партії".