RU  UA  EN

Пʼятниця, 13 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Політика

Новини

12 вересня

Всі новини

В Україну прибув індійський прем’єр: Єрмак розповів про важливість цього візиту

23 серпня прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді приїхав до Києва. Керівник ОП Андрій Єрмак наголосив на важливості візиту індійського прем'єра, назвавши це "історичним моментом".

Матеріал підготував "Апостроф"

В соцмережі Х Моді написав, що прибув до Києва вранці 23 серпня. Очікується, що він зустрінеться з президентом України Володимиром Зеленським.

"Індійська громада влаштувала дуже теплий прийом", - вказав Моді, додавши кілька фотографій.

Варто наголосити, що це перший в історії двосторонніх відносин візит глави індійського уряду до України.

Своєю чергою керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак написав у Telegram, що дав інтерв'ю India Today, де наголосив на важливості візиту Моді до України. Зокрема зважаючи на те, що візит відбувся під час війни в країні.

"Я дуже сподіваюся на те, що після довгого періоду, коли у нас не було візитів прем’єрів Індії та наших лідерів до цієї країни, це історичний момент, і ми маємо багато питань для співпраці. Думаю, що зустріч прем’єра Моді з президентом Зеленським буде дуже корисною і матиме конкретні результати", - сказав він.

Як писав раніше "Апостроф", прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді заявив, що має намір відвідати Україну для того, щоб "поділиться перспективами мирного врегулювання конфлікту". Візит прем'єра Індії Моді відбувся більш ніж через місяць після його поїздки до Москви.