RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.10
Політика

Новини

19 вересня

18 вересня

Всі новини

У Зеленського вказали на істерику Путіна

Істерика російського диктатора Володимир Путіна через можливе скасування неформальних заборон на удари західною зброєю по території Росії, свідчить про безумовний страх та бажання вести війну лише на непаритетних умовах.

Про це заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

"Російська істерика з огляду на можливість скасування неформальних заборон на удари західною зброєю по території Росії блискуче характеризує їхню безумовну боягузливість, вкрай специфічне й огидне вміння вести війну лише на непаритетних умовах («Ми атакуватимемо всім, а ви повинні мати великі обмеження та дотримуватися правил») та їхній абсолютний страх перед можливим програшем та юридичними й історичними наслідками, що через нього настають", - зазначив він.

За словами Подоляка, важливо правильно оцінити всі ці складники й ухвалити обов’язкове рішення про ведення війни виключно в межах міжнародного права.

Як повідомляв "Апостроф", Україна надала США список ймовірних військових об'єктів в Росії, по яких може бути застосована американська далекобійна зброя, зокрема ракети ATACMS.