RU  UA  EN

Понеділок, 30 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Політика

Новини

29 вересня

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Зеленський розповів, на що сподівається під час нового "Рамштайну"

Президент Володимир Зеленський заявив, що на зустрічі у форматі "Рамштайн", яка відбудеться 12 жовтня, потрібно буде визначитися, як посилити тиск на Росію.

Про це Зеленський заявив під час вечірнього відеозвернення.

"За півтора тижні, у жовтні на "Рамштайн" ми маємо визначитися разом із іншими лідерами щодо спільних кроків і спільного бачення, як посилити тиск на Росію за цю війну та заради миру. Справедливого миру", - зазначив український президент.

Зеленський нагадав, що щодня РФ використовує проти України близько сотні керованих авіабомб.

"І це – постійне нагадування всім нашим партнерам, які можуть допомогти, що потрібно більше далекобійності для України, потрібно більше ППО для України, потрібно більше санкцій проти Росії. Зараз - за цей тиждень, у різних наших переговорах в Америці - нашу позицію, наші аргументи почули максимально докладно", - сказав він.

Нагадаємо, сьогодні президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден висловив впевненість, що Україна переможе у війні з Росією.

Раніше український президент Володимир Зеленський заявив, що кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп на зустрічі 27 вересня дав "пряму інформацію", що підтримуватиме Україну у разі перемоги на виборах.