RU  UA  EN

Середа, 2 жовтня
  • НБУ:USD 40.90
  • НБУ:EUR 45.25
НБУ:USD  40.90
Політика

Новини

2 жовтня

Всі новини

"Заміна Буданова": у Міноборони прокоментували чутки про кадрові ротації

У Міністерстві оборони запевняють, що питання заміни Кирила Буданова на посаді очільника Головного управління розвідки не обговорюється. Таким чином, у відомстві спростували інформацію, яка ширилась у мережі про таку кадрову ротацію.

Про це розповів заступник голови комітету ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки Юрій Мисягін.

Представник комітету повідомив, посилаючись на слова міністра оборони Рустема Умєрова, що про це йшлося на черговому відкритому засіданні.

"Учора проходило засідання Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки, і оскільки засідання було не закрите, то про це можна написати. Так ось, на засіданні був присутній Міністр оборони Рустем Умєров, і його попросили прокоментувати новини, які з'являються в інформаційному просторі щодо заміни глави ГУР України Кирила Буданова. На що шановний міністр відповів, що на сьогодні це питання не обговорюється", - написав він.

Днями у пабліках з'явилися інформація про те, що нібито очікується звільнення голови ГУР Кирила Буданова. Йшлося про можливе призначення Олега Іващенка на цю посаду.

Як повідомляв "Апостроф", днями ЗМІ називали кандидата на заміну очільника Головного управління розвідки МОУ Кирила Буданова.

Також ми писали про кадрові ротації в оборонному відомстві. 1 жовтня Кабінет міністрів звільнив одного із заступників голови Міністерства оборони та державного секретаря.