RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Зеленський вперше всерйоз висловився про участь у виборах президента: відео

Український актор і шоумен Володимир Зеленський розповів про балотування в президенти України.

Про це повідомляє інтернет-видання "Гордон".

За його словами, він "серйозно думає" про своє висунення в президенти України. Також Зеленський зазначив, що в цьому питанні для нього дуже важлива думка сім'ї.

"Вони дуже бояться, тому що вони глибоко розуміють, що я за людина. Глибоко! Вони розуміють, наскільки я гостро, вкрай, радикально справедливий до всього. Розумієш, я копаюся в салаті олів'є... Я та людина, яка може знайти, що там, як... І я така людина, що буду до кінця стояти. Вони дуже переживають через моє це внутрішнє відчуття. Я тобі поясню: в будь-якій ситуації, в яку я потраплю, я завжди буду думати: коли я вийду з цієї ситуації, що буде зі мною? І тому я як мінімум хочу вийти з цієї ситуації таким же, як увійшов. Для мене це важливо", - сказав Зеленський.

Він підкреслив, що в першу чергу мова йде про ставлення людей до нього.

"Зрозуміло, що у мене є гроші, є нерухомість, є бізнес... Але головне - хто ти. Я внутрішньо себе не хочу втратити. Я хочу, щоб мене поважали люди. Тому що це приємно. Це просто приємно на фізичному рівні. Я ніколи не піду ні на які умови, щоб втратити свої честь і гідність. Ніколи. Тому вони (сім'я - ред.) і бояться", - сказав Зеленський.

Як приклад він навів діалог з рідними з приводу його політсили "Слуга народу", її участі у виборах до Верховної Ради і пошуку партійців.

"Ми підбираємо людей, будемо їхати по країні ... Ну прийдемо до цього - восени вибори. І дуже хочеться знайти порядних людей", - сказав Зеленський.

Як повідомляв "Апостроф", артист Володимир Зеленський прокоментував рейтинги ймовірних кандидатів у президентських виборах в Україні.