RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Передвиборна президентська гонка: українцям пояснили, куди звертатися в разі погроз і підкупу

Ніхто з тих, хто задумав здійснити масштабний підкуп людей в ході передвиборної президентської гонки не залишиться безкарним, а всі такі спроби будуть жорстко припинятися.

Про це написав на своїй сторінці в Facebook нардеп Антон Геращенко, цитуючи главу МВС Арсена Авакова.

"Якщо Вам погрожують звільненням з роботи, якщо Ви відмовитеся агітувати за кандидата в Президенти, або обіцяли заплатити Вам за те, щоб Ви проголосували на виборах - це ЗЛОЧИН! МВС, Поліція не може боротися поодинці зі злочинами проти права на свободу вибору. Їй потрібна масова підтримка і позиція політиків і громадян, які розуміють, що Україна не має майбутнього, якщо ми не зупинимо вакханалію підкупу та інших порушень на виборах.

2019 рік має стати тією межею, на якому будуть зупинені кандидати в Президенти ставлять перед собою мету перемагати шляхом погроз, тиску чи підкупу", - зазначив політик.

"Тому, якщо Ви виборець і Громадянин, член виборчої комісії, спостерігач, довірена особа кандидата в Президенти і Вам стали відомі факти погроз або підкупу - негайно повідомте про це на "гарячу лінію" робочої групи МВС по боротьбі з порушеннями на виборах.

Телефон: 044-254-97-56 (з 8-00 до 20-00, з 1 березня по 23 квітня - цілодобово)

Адреса: [email protected]

У цій групі задіяні штатні працівники міністерства, роботу яких координують радники міністра ", - написав нардеп.