RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

В Україні розкрили план протидії Путіну на виборах

У МВС України створили робочу групу з радників глави МВС, які збирають інформацію за фактами порушення з різних штабів кандидатів для протидії впливу Росії на виборах в Україні.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів член колегії Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко.

"Надалі її передають в поліцію, якщо інформація підтверджується. Адже зараз можна спокійно, перебуваючи в Москві, зняти відеоролик, як в одній з" українських шкіл" вчителів змушують агітувати за чинного президента або іншої ролик, про якомусь іншому кандидату. Потім це все запустити в інтернет, розмножити по всіх мережах і сказати: "Дивіться там йде підкуп!" А потім виявляється, що цей "факт" є фейком, тобто неправдою. Варто відзначити, що з цим стикається не тільки Україна, це проблема всього світу - фейкові новини", - каже він.

Також політик зазначив ще на один важливий момент.

"Керівник "Опори" Ольга Айвазовська буває регулярно на нарадах в МВС, і ми домовилися, що "Опора" проведе масштабне навчання для співробітників поліції, які будуть займатися безпосередньо безпекою на виборчих дільницях, з точки зору припинення різного роду нечесних виборчих технологій", - додав Геращенко.

Детальніше про великі проблеми з авторитетними політиками, читайте в матеріалі "Апострофа": У боротьбі за владу українські політики забувають про головне - Антон Геращенко.