RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Голосуй не по приколу: в соцмережах набирає обертів флешмоб, запущений Вакарчуком

Музикант і громадський діяч Святослав Вакарчук запустив в соціальних мережах флешмоб "Голосую не по приколу", який закликає відповідально поставитися до виборів президента 31 березня.

Відповідний пост він розмістив на своїй сторінці в Facebook.

За словами Вакарчука, відмовившись від балотування на пост президента, він не відмовився від власної відповідальності за долю країни.

"Дорогі українці, майбутнє не можна виграти в лотерею. Майбутнє – це не прикол. Його здобувають відважні, але й відповідальні. Майбутнє, як і доля країни, в наших руках. Давайте не підведемо тих, для кого свобода і гідність – не пусті слова, а омріяна мета, за яку вони віддавали найдорожче. Свобода - не авантюра, вона вимагає відповідальності, а не саркастичної байдужості. Зміни - не випадковість, вони вимагають наполегливості, а не нетерплячості. І нарешті, перемога - це не персональна амбіція, вона вимагає надійної команди, а не випадкових людей, зібраних на хайпі. Вибори Президента України для мене не "прикол". Тисячі наших співвітчизників, в тому числі молодих людей, віддавали своє життя і віддають прямо зараз для того, щоб ми з вами могли вільно обирати. Пам’ятаймо про це. Голосуймо відповідально! Голосуймо не "по приколу", - пише Вакарчук.

До флешмобу вже приєдналися і інші відомі українці, зокрема, письменник Сергій Жадан та вокаліст гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк.

Згодом з'явилася і реакція на флешмоб від коміка та кандидата в президенти Володимира Зеленського.


Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", кандидат в президенти і шоумен Володимир Зеленський заявив, що готовий був підтримати музиканта, лідера групи "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука у разі його висунення кандидатом на вибори.