RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Зеленський зухвало відповів на флешмоб Вакарчука: мережа в захваті

Кандидат в президенти України Володимир Зеленський оригінально відповів на флешмоб, запущений лідером української рок-групи "Океан Ельзи" Святославом Вакарчуком.

Відповідна реакція з'явилася в офіційному акаунті Зеленського в Instagram.

"Щоб не бути "ПО Приколу", вирішили бути серйозними, як всі)" - підписав фото він.

На фото можна побачити резидентів студії "Кварталу 95", на якому вони стоять на заправці, а в руках тримають хот-доги.

Також в штабі Зеленського пояснили, чому Вакарчук запустив флешмоб. На думку координатора штабу Зеленського Олександра Корнієнка, заяви Вакарчука пов'язані з нерозумінням суті того, що відбувається навколо президентської кампанії шоумена.

"Може бути, для Святослава з високої гори, на якій він сидить, здається, що це виглядає, як прикол, але сьогодні можна сказати - жарти закінчилися", - сказав він.

При цьому, в команді Зеленського запевняють, що розуміли всю відповідальність у зв'язку з рішенням йти на вибори.

"Багато хто вважає, що у нас вся компанія "по приколу". Коли ми вирішили брати участь, то розуміли, що це відповідальний процес для всіх нас і для Володимира Олександровича (Зеленського, - прим. ред.). Назад дороги немає. Тут все дуже серйозно. Жартів вже немає", - сказав голова виборчого штабу Зеленського, Іван Баканов.

У мережі стали коментувати "відповідь" Зеленського.

Детальніше про участь олігарха Ігоря Коломойського в передвиборній кампанії Володимира Зеленського, читайте в матеріалі "Апострофа": "Чорні" колеги не знають, що робити із Зеленським, тому придумують компромати - Дмитро Разумков.