RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

У Росії готують велику підлість під вибори в Україні: що відомо

У Росії вирішили не визнавати проведення президентських виборів в Україні, закріпивши цей намір на законодавчому рівні.

Про це написав у Facebook український волонтер, координатор групи "Стоп Терор" Семен Кабакаєв.

"У Росії готуються протистояти виборам в Україні на законодавчому рівні. Сьогодні (27 березня, - прим. ред.) Жириновський (Володимир, лідер Ліберально-демократичної партії Росії, - прим. ред.) вніс законопроект про невизнання ще не проведених виборів в Україні. Те, що вони намагаються публічно і не публічно підтримати лояльних до них кандидатів, ми вже бачили. Тепер перейшли на законодавчий рівень", - написав він.

Так, соратники Володимира Жириновського ще до проведення виборів в Україні впевнені, що вони пройдуть з масовими порушеннями, із застосуванням "брудних виборчих технологій". Нібито на думку депутатів РФ, проведення в Україні чесної і політично відповідальної виборчої кампанії "неможливо", перш за все в умовах "заохочення західними спонсорами антиросійської політики".

Також Кабакаєв розповів про нову провокацію, яку готують росіяни на окупованому Донбасі.

"З'явилася інформація, що росіяни будуть завозити російські паспорти на окуповані території, щоб потім видавати жителям. Це робиться напередодні виборів, щоб потім ввести ОФІЦІЙНО кадрових військових захищати російських громадян!" - додав волонтер.

Як повідомляв "Апостроф", раніше генерал США попередив Україну з виборів.