RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Як голосують на виборах президента: українці діляться в соціальних мережах яскравими фото

В Україні 31 березня почалися вибори президента: виборці, в тому числі і з інших країн, публікують фотографії з ділянок.

"Ну що? Допиваємо каву - і на виборчі дільниці", - йдеться у підписі до фото, опублікованому на Instagram сторінці "Хлопці з лісу".

"Доброго ранку, Україно! Голосуємо одними з перших у світі! Поки ви спите, дільниця в Канбері розпочала свою роботу. Для тих хто ще думає в Україні чи йти на вибори, я можу тільки порекомендувати скористатися унікальною можливістю і піти. Пішки! У нашому випадку, щоб проголосувати треба проїхати 280 кілометрів з Сіднея до Канбери", - пише українка з Австралії під ніком "ratsa_paparatsa".

"Ми вже! А ви?", - також пише інша українка під ніком "jaltja", яка проголосувала в Австралії, де виборчі дільниці відкрилися набагато раніше, ніж в самій Україні.

Однак деякі українці вже встигли проголосувати і в Харкові.

"На годиннику 8:00 і це ми з merko_v біжимо голосувати! Ти теж будеш голосувати вперше?", - запитує користувачка під ніком "maaarine_e".

Нагадаємо, докладніше про вибори в Україні читайте в матеріалі "Апострофа": Вибори президента 2019: як голосувати і що не можна робити в кабінці.