RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Стало відомо, як Порошенка відмовляли від дебатів із Зеленським

Кандидата в президенти Петра Порошенка категорично відмовляли брати участь в дебатах з Володимиром Зеленським.

Про це на брифінгу в четвер, 4 квітня, заявив спікер передвиборного штабу Порошенка Олег Медведєв.

"Було багато різних варіантів текстів ... Це особисте і принципове рішення Порошенка - погодитися йти на стадіон. Була дискусія, було багато голосів проти", - сказав він.

За його словами, Порошенко погодився на умови Зеленського тільки з поваги до його електорату. Адже стадіони, на думку Медведєва, "непридатні для політики", тому що асоціюються з диктаторами, наприклад, Гітлером, який проводив на стадіоні з'їзд нацистської партії.

Спікер також зазначив, що в промові Порошенка немає жодної вимоги, оскільки кандидати в президенти не повинні висувати ніяких умов.

"Якби ми, умовно кажучи, не хотіли проводити дебати, ми теж могли б скласти досить довгий список, за що мав би вибачитися Зеленський. Ми б могли сказати: нехай він вибачиться за те, що назвав Україну порноактрисою з німецьких кінофільмів. За то, що назвав Томос термосом ... За його принизливі жарти ще в ті часи, коли він гастролював в Москві і постійно жартував над безглуздими хохлами", - зазначив він.

Детальніше про марність дебатів в українських реаліях, читайте в матеріалі "Апострофа": Чи потрібні Україні дебати Зеленського і Порошенка.