RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

У Порошенка зробили гучну заяву про проходження медекспертизи перед дебатами

Петро Порошенко готовий піти на умови Володимира Зеленського, які передбачають його участь в дебатах.

Про це повідомив у четвер, 4 квітня на прес-конференції спікер виборчого штабу Петра Порошенка Олег Медведєв.

"Петро Порошенко завтра о 9 ранку чекає Володимира Зеленського в медпункті стадіону "Олімпійський" для здачі всіх необхідних аналізів, в тому числі на предмет вживання алкоголю і наркотиків. Це повинна бути незалежна експертиза сертифікованих лабораторій", - уточнив він.

Також, за його словами, якщо Володимир Зеленський не прийде на здачу алалізов, Петро Порошенко здасть їх в будь-якому випадку, і сам. При цьому, Порошенко готовий до дебатів в будь-який день в будь-якому місці і навітьне проти взяти на себе витрати за половину вартості оренди стадіону.

"Дебати можуть бути передбачені законом, але ми вважаємо, що не потрібно все зводити тільки до 19 числа. Якщо таких дебатів недостатньо, вони можуть бути 18, 17, 16 числа або в будь-яку дату, прийнятну для кандидатів. Звичайно, повинен бути чіткий регламент, об'єктивність ведучих, рівні умови для обох кандидатів", - додав Медведєв.

Детальніше про марність дебатів в українських реаліях, читайте в матеріалі "Апострофа": Чи потрібні Україні дебати Зеленського і Порошенка.