RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Росії розповіли, як Путін може створити "президентський" хаос і знищити Україну

У найближчому майбутньому президент Росії Володимир Путін спрямує всі свої сили для створення хаосу в Україні, щоб її знищити.

У подробицях про це в колонці на "Апострофі" написав російський блогер і фінансист Слава Рабинович.

"На мій погляд, тактичне завдання Путіна в Україні у всі ці роки та на найближче майбутнє, полягає в створенні хаосу. Адже результатом справжнього хаосу може стати падіння України в руки путінського ОЗУ. Крім військових методів, створити хаос можна, наприклад, шляхом підведення Зеленського під механізм імпічменту. А як це зробити? Обвести його під час переговорів з Путіним навколо пальця таким чином, щоб Верховна Рада та правоохоронні органи України розцінили це як посадовий державний злочин, за який можна активізувати процес імпічменту. Вважаю, що Кремль спробує досягти саме цього. І Зеленському, якщо він стане президентом, потрібно буде діяти надзвичайно обережно, розуміючи реальні ризики таких спроб", - зазначив він.

Також Рабинович озвучив важливе застереження для Володимира Зеленського в разі, якщо він стане президентом.

"Але хочу застерегти Зеленського, якщо він буде обраний. Річ у тім, що в Україні, як і в інших демократичних країнах, передбачений механізм імпічменту (відповідна процедура виписана в Конституції, - Ред). Політичні супротивники не можуть просто запустити цю процедуру в процесі політичної боротьби - вона запускається лише в разі вчинення чинним президентом тяжких посадових або інших злочинів", - додав блогер.

Детальніше про результати виборів в Україні, читайте в матеріалі "Апострофа": Зеленський проти Путіна: в Росії зробили важливе зауваження.