RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Зеленський здав аналізи: ексклюзивні фото та відео

Кандидат в президенти Володимир Зеленський вранці 5 квітня приїхав до приватної лабораторію Eurolab для здачі аналізів.

На місці знаходиться кореспондент "Апострофа".

Зеленський здав в клініці кров з вени. Попередні результати будуть готові приблизно за 5 годин. Це скринінговий тест, який покаже, чи вживала людина наркотики або алкоголь на протязі від 1 до 3 днів. Більш повне дослідження триватиме до 7 днів. Воно покаже прийом наркотиків до 4-х місяців.

Зеленський також пояснив, чому відмовився від здачі тестів на "Олімпійському": "За три дні ми отримаємо результат на електронну пошту і всім покажемо. На "Олімпійському" немає спеціальної лабораторії. Тому дуже дивне було запрошення... Не просто взяли кров, просто тут є лабораторія".

Нагадаємо 3 квітня комік записав відео, в якому запропонував виступити на стадіоні "Олімпійський" і висунув нинішньому президенту Петру Порошенку умови для проведення дебатів. Порошенко прийняв виклик і погодився провести дебати на НСК "Олімпійський". 4 квітня спікер виборчого штабу президента Олег Медведєв заявив, що Порошенко готовий виконати умови Зеленського і здати всі необхідні медичні аналізи, в тому числі на предмет вживання алкоголю і наркотиків. У свою чергу у Зеленського заявили, що будуть здавати необхідні аналізи в приватній лабораторії Eurolab.

Після обстеження Зеленського о 9 годині ранку розпочнеться обстеження Порошенка.