RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Дерев'янко закликав Порошенко і Зеленського підтримати проект про імпічмент президента протягом 24 годин

Народний депутат Верховної Ради, голова партії "Воля" Юрій Дерев'янко закликав чинного президента Петра Порошенка та найрейтинговішого кандидата в президенти Володимира Зеленського публічно підтримати законопроект про імпічмент президента.

Про це нардеп заявив в ході погоджувальної ради ВРУ, передає його прес-служба.

Він підкреслив, що до другого туру виборів залишилася всього один сесійний тиждень роботи парламенту, і якщо проект про імпічмент не прийняти зараз, то потім це буде проблематично.

"Я звертаюся до чинного президента Петра Порошенка, а також до найбільш рейтингового кандидата в президенти Володимира Зеленського. Пан Петро Олексійович, ви п'ять років говорите про те, що не узурпіруете владу та не тримайтеся за неї. Також пан Володимир Олександрович, ви говорите про те, що першим кроком у вашій програмі є закон про імпічмент. Тому чекаємо від вас публічного звернення до парламенту про невідкладне прийняття закону про імпічмент №7248", - заявив народний депутат.

Дерев'янко зазначив, що він самі, як і багато українців, хотів би, щоб президент був підзвітний перед народом.

"У вас 24 години", - зазначив Дерев'янко.

Законопроект №7248 був зареєстрований в Раді 31 жовтня 2017 року. У документі передбачено порядок припинення повноважень глави держави (процедура імпічменту).

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ПолітикаВибори Тема: Выборы
Теги: