RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Навколо аналізів Порошенко і Зеленського намічається новий скандал

Колишній чемпіон світу з боксу Володимир Кличко закликав кандидатів у президенти здати аналізи перед другим туром виборів в Добровільної антидопінгової асоціації VADA, в той час як в адміністрації президента вирішили, що мова йде про WADA - всесвітньому антидопінговому агентстві.

Так, президент Петро Порошенко прокоментував пропозицію спортсмена для ТРК Україна.

"Надзвичайно і принципово, щоб найавторитетніша в світі міжнародна організація допінгового контролю, яка забезпечила виведення на чисту воду і Російське допінгове агентство і зняття Росії в цілому з більшості змагань, авторитет цієї організації не викликає ніякого сумніву", - сказав глава держави.

На сайті президента повідомляється, що в Україну їде саме Всесвітнє антидопінгове агентство (WADA).

У той же час Кличко згадав у себе в Twitter главу VADA Маргарет Гудман і репосnнув її відеозвернення. Гудман стверджує, що Добровільна антидопінгова асоціація готова продемонструвати "чистоту змагань і чесність політики" Петра Порошенка і Володимира Зеленського.

Раніше VADA займалися виключно добровільним тестуванням спортсменів (боксерів) в ході змагань.

Як повідомляв Апостроф, раніше Андрій Пальчевський - засновник клініки Eurolab, де здавав свої аналізи кандидат в президенти Володимир Зеленський, оскандалився в ефірі російського телеканалу, закликавши росіян підтримати Зеленського, щоб не заважати "щасливому возз'єднанню України і Росії".