RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Я закінчу через 5 років! Повне відео сварки Порошенко і Зеленського в ефірі 1+1

Президент України Петро Порошекно вступив у перепалку з кандидатом в президенти Володимиром Зеленським у прямому ефірі програми "Право на владу" на телеканале1+1.

Як відомо, Порошенко прийшов на шоу і покликав Зеленського провести дебати тут і зараз. Пізніше виявилося, що Зеленський зараз знаходиться в Парижі, оскільки завтра має зустрітися з президентом Франції Емманулем Макроном.

Пізніше Зеленський зателефонував на прямий ефір і між двома кандидатами виникла серйозна сварка, в фіналі якої Зеленський кинув трубку.

Конфлікт виник через те, що кандидати не могли зійтися в даті дебатів, а крім цього Зеленський постійно перебивав Порошенко, в результаті чого останній кілька разів запитав: "Ви закінчили?". Саме після цього Зеленський зухвало відповів: "Я закінчу через 5 років, а ви - 22 числа".

Дивіться

Конфлікт виник через те, що кандидати не могли зійтися в даті дебатів, а крім цього Зеленський постійно перебивав Порошенко, в результаті чого останній кілька разів запитав: "Ви закінчили?". Саме після цього Зеленський деркзо відповів: "Я закінчу через 5 років, а ви - 22 числа".

Дивіться повне відео сварки.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що представники штабів кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського зустрілися на НСК "Олімпійський".