RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Мати Зеленського розповіла, як відмовляла сина від висунення в президенти: відео

Римма Зеленська, мати кандидата на виборах Володимира Зеленського, розповіла, що рідні радили йому не балотуватися в президенти.

Про це вона повідомила в інтерв'ю "Громадському".

"Він радився з нами. Але ми сказали йому, що це абсолютно йому не потрібно. Не потрібно тобі йти туди, це бруд суцільний. Я, коли слухаю по телевізору цей бруд, у мене, розумієте, потім напад після всього цього, що я дивлюся. Те, що ми давали йому поради, ви ж розумієте, він доросла людина. Йому 41 рік. Ми порадили йому не йти, але він так вирішив. Це його вибір. Нехай так", - говорить Римма Зеленська.

За її словами, Володимир Зеленський виріс в скромній обстановці.

"У нас сім'я була скромна, ми жили скромно дуже. Поки тато захистився і досяг всього. Так що він виховувався не в багатій родині, а в звичайній родині виховувався. У робочій, так би мовити. У мене теж вища освіта. Так що ми його виховували, як то кажуть, в такому дусі. Тому я не думаю, що він змінився і не зміниться він до кінця", - зазначила мати кандидата в президенти.

Також Римма Зеленська розповіла про зв'язок між серіалом "Слуга народу" і висуненням свого сина на вибори.

"Вони задумали цей фільм (Слуга народу - ред.) Дуже давно вже. Але він не думав про це, що він стане президентом. А потім подивився на все це, що діється в Україні і все, думає, "Треба спробувати. Може бути, я зможу щось змінити. Щоб люди жили краще". Тому він так пішов. Я не знаю, як вийде, ніхто ж не знає це. Як вийде, так і вийде. Програє, значить, програє Порошенко. Нічого тут такого страшного немає", - каже мати Зеленського.

>Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", дружина Володимира Зеленського, Олена, також була проти того, щоб чоловік брав участь у виборах.