RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Країна покарає: Захід попередив Зеленського про головну помилку

У разі обрання Володимира Зеленського на посаду президента, йому необхідно буде врахувати обізнаність суспільства щодо його тривалої співпраці з Ігорем Коломойським і утриматися від призначення на державні посади осіб, пов'язаних з олігархом.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" повідомив асоційований науковий співробітник Королівського інституту міжнародних відносин Chatham House, фахівець з тематики Росії і України Джеймс Шерр.

Експерт зазначив, що будь-яке призначення Зеленського на користь Коломойського, буде трактуватися громадськістю як зрада, і реакція на такі рішення не змусить себе чекати.

"Зеленському треба буде розуміти, що країна буде нещадно карати за зраду. Якщо він покаже, що насправді є інструментом Ігоря Коломойського, і почне призначати на посади його людей, це буде мати дуже серйозні наслідки не тільки для нього самого, а й, на мою думку, для України", - зазначив Шерр.

Він висловив надію, що сам кандидат в президенти України усвідомлює такого роду ризики.

"Зеленський, як ми знаємо, комік, але він не клоун - він розумна людина. І, сподіваюся, він досить неупереджений для того, щоб добре розуміти ці ризики", - додав він.

Подробиці читайте в матеріалі "Апострофа": Порошенко може виграти вибори тільки в одному випадку, - британський експерт.