RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Порошенко і Зеленський домовилися про дату і місце дебатів

Між командами кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського і НСК "Олімпійський" було заключено угоду про аренду стадіона для проведення дебатів.

Про це на брифінгу розповів речник штабу Порошенка Олег Медведєв.

"Сьогодні зранку була укладена тристороння угода, яку підписали НСК "Олімпійський", представники виборчих штабів Петра Порошенка та Володимира Зеленського. Це - тристоронній договір про оренду стадіону на вечір 19 квітня", - повідомив він.

Також за його словами, ввечері 16 квітня штаби кандидатів мають продовжити переговори.

"Наші представники збираються обговорювати регламент цих дебатів. Поки що у нас різні бачення: одна сторона налаштована на шоу, ми – на проведення повноцінної дискусії", - сказав Медведєв.

У команді діючого президента також повідомили, що Порошенко згоден на дебати на стадіоні, зокрема 19 квітня, але, за словами Медведєва, це має бути "змістовна кількагодинна дискусія, а не феєричне шоу".

"За основу для проведення дебатів має бути взятий той формат проведення дискусії, який прописаний в законі. Це - дебати на базі суспільного телебачення", - додав він.

Нагадаємо, докладніше про підготовку до дебатів читайте в матеріалі "Апострофа": Стадіон - так стадіон: що відомо про підготовку дебатів між Порошенком і Зеленським.