RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

"Право на владу" з Зеленським: онлайн трансляція

У четвер, 18 квітня, кандидат в президенти України Володимир Зеленський став гостем суспільно-політичного ток-шоу "Право на владу" на каналі "1+1".

Зеленський прийшов на ефір, який розпочався о 21:00. Через трохи менше ніж півтори години, ведуча Наталія Мосейчук нагадала, що минулого четверга Петро Порошенко був в студії стільки ж часу і запропонувала відпустити Зеленського, щоб дотриматися паритету. Після цього в студії залишилися його експерти.

Дивіться повне відео, а також читайте переказ від "Апострофа".

Під час шоу Зеленський в першу чергу представив команду своїх експертів. До неї увійшли:

Руслан Степанчук - ідеолог, Іван Баканов - робота з Верховною Радою, Дмитро Разумков - внутрішня політика, Олександр Данилюк - міжнародні відносини, фінанси та економіка, банківська політика, Руслан Рябошапка - правоохоронна та антикорупційна політика, Галина Янченко - антикорупційна політика, Денис Монастирський - правоохоронні органи, Сергій Іонушась - органи правосуддя, Іван Апаршин - безпека і оборона, Ірина Венідіктова - судова реформи, Данило Гетьманцев - економіка, Вікторія Страхова - банківська діяльність, Михайло Федорів - діджитал напрямок, Олександр Мережко - міжнародні відносини і народовладдя, Олег Бондаренко - екологія, Марина Барніна - рівні права і можливості жінок і чоловіків, Сергій Кальченко - виборче законодавство, Андрій Герус - ЖКГ, енергетика і антимонопольне регулювання, Сергій Бабак - освіта та наука, Євген Комаровський - медицина.

Після цього всі члени команди розповіли про свої ініціативи.

Крім Зеленського і його команди в студію прийшли відомі журналісти: Соня Кошкіна, Дмитро Гордон, Сергій Щербина, Олександр Мартиненко, Марія Жартовська. Також в студію прийдуть і політичні експерти.

Відзначається, що телеканал "1+1" отримав запит на участь Зеленського в програмі "Право на владу" від його команди, яка просила виділити йому ефірний час, посилаючись на закон "Про вибори президента України".

Як повідомляв "Апостроф", минулого четверга в студію "Право на владу" прийшов президент України Петро Порошенко. Він покликав Зеленського також прийти на ефір, проте той виявився на шляху в Париж.

Пізніше Зеленський зателефонував у прямий ефір, і між кандидатами виникла перепалка. Дивіться її відео тут.