RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Відомий журналіст озвучив головне питання до Зеленському та Порошенко

Журналіст і глава правління "Громадського радіо" Андрій Куликов озвучив головне, на його думку, питання, яке варто було б поставити кандидатам в президенти Петру Порошенко і Володимиру Зеленському

В інтерв'ю "Апострофу" він розповів, що втратив шанс поставити це запитання, коли модерував дебати Порошенко без Зеленського 14 квітня.

"У мене є питання, яке я давно виношую. На жаль, мені, очевидно, вже не вдасться його поставити ні тому, ні іншому кандидату перед виборами. Але так як я припускаю, що вони дивляться і читають "Апостроф", озвучу тут ... . Я пожертвував цим питанням до Порошенка як модератор, коли віддав останнє запитання журналісту: "Яку б рису Зеленського ви б собі взяли?" І навпаки - Зеленському: "Яку б рису Порошенка взяв би він собі?", - сказав Куликов.

На думку журналіста, такого роду питання дозволять кандидатам і їхнім прихильникам знайти шлях до об'єднання заради спільного майбутнього в одній країні.

"Мені здається, що ніхто ще такого питання не ставив. Це про те, що навіть в найлютішому супернику, якого іноді сприймаєш, як ворога, можна побачити щось об'єднуюче. Воно необов'язково зараз є, але якщо ви знаходите те, чим ви можете поділитися, то тоді між вами може з'явитися певний рух назустріч", - зазначив він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше кандидат в президенти України, шоумен Володимир Зеленський заявив в інтерв'ю, що вважає президента РФ Володимира Путіна ворогом. Цією заявою він формально погодився з риторикою кандидата в президенти Петра Порошенка.