RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Нерви не залізні: дружина Зеленського розповіла про свою реакцію на образи на адресу чоловіка

Дружина кандидата в президенти України Володимира Зеленського, Олена розповіла про свою втому від образ на адресу чоловіка.

Своїми почуттями вона поділилася в інтерв'ю "Апострофу".

"Ми намагалися перед сном не читати Фейсбук. У нас був договір, що перед сном і відразу після пробудження не читаємо. Десь тиждень ми протрималися (сміється). Потім якось він заходить і запитує, що я читаю, А я йому: книжку (сміється). Але треба якось, звичайно, від цього утримуватися, тому що нерви не залізні", - каже вона.

За словами Олени Зеленської, єдиний вихід із ситуації - це "відростити панцир".

"Це його внутрішня громадянська позиція. Нехай це звучить пафосно, але так воно і є. Сумно спостерігати за тим, куди ми всі разом маршируємо. Але найбільше мене ображає в цій ситуації інше. Людина не побоялась, що її будуть називати вискочкою, ідіотом, казати "що він про себе думає"; він пішов в це, а тепер ще й отримує кожного дня на горіхи. Напевно, це все найближчим часом не зміниться, просто ми відростимо панцир. Але поки що треба відучити себе читати коментарі в соцмережах", - пояснила вона.

Що стосується звинувачень Зеленського в наркоманії, то, за словами дружини кандидата, в цій ситуації найбільше шкода батьків.

"Коли такого взагалі немає і ніколи не було, виникає просто втома. Втома у наших друзів, знайомих, у тих, хто спочатку мовчав, хоча, ми нікого і не підтягуємо в свої ряди. Ми не звертаємося до співаків, артистів, які знають нас багато років, з проханням підтримати нас. Але буває таке, що вони самі вже не витримують і це приємно. У цій ситуації шкода батьків, які починають переживати, але батьки з посмішкою до цього ставляться, тому що переживати нема про що. Вони сприймають це як черговий бруд от і все. Ми вже всі навчилися з гумором сприймати це. А ще спорт рятує. Що б не сталося, але щодня ми займаємося спортом і це дуже розвантажує голову", -додала вона.

Детальніше про це, читайте в матеріалі "Апострофа": Не побоявся, що його назвуть вискочкою, - Олена Зеленська про передвиборну кампанію свого чоловіка.