RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Янукович уже зібрався в Україну: адвокат побачив шанс

Колишній президент України Віктор Янукович сподівається повернутися на батьківщину при президенті Володимирі Зеленському.

З такою заявою виступив адвокат Януковича Віталій Сердюк, повідомляють російські ЗМІ.

Захисник екс-президента запевнив, що адвокати будуть домагатися зняття всіх звинувачень і готові оскаржити вже винесений вирок.

"Дійсно, наміри повернутися у Віктора Януковича є. І ми над цим працюємо з перших днів боротьби за його права. Обрання Зеленського жодним чином не впливає на саме бажання Віктора Януковича. Так само як це не впливає на нашу процесуальну роботу: як боролися, так і будемо боротися. Звичайно, на території Російської Федерації Віктор Янукович перебуває тимчасово і вимушено. І захист робить все, щоб відновити його права і довести, що всі звинувачення мали політичний, а не правовий характер. Ми хочемо, щоб реальні винуватці подій 2014 року понесли покарання", - заявив Сердюк.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у штабі лідера президентської гонки в Україні Володимира Зеленського публічно відповіли на привітання, які шоумен отримав від екс-президента Віктора Януковича.