RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У Зеленського відреагували на інформацію про зв'язки з екс-соратниками Януковича

Члени команди новообраного президента Володимира Зеленського і він сам не контактували в ході виборчої кампанії з колишніми членами "Партії регіонів" і наближеними до президента-втікача Віктора Януковича особами.

Про це повідомив бізнес-партнер Зеленського Сергій Шефір в інтерв'ю theБабель.

Так, журналісти поцікавилися інформацією про те, що нібито колишній заступник глави Адміністрації президента при Януковичі Андрій Портнов, сплатив частину передвиборної кампанії Зеленського.

"Знаю, хто це, і це несусвітня дурість. Так, ми сказали: хлопці, хто хоче допомагати - ось фонд, вносите гроші за законом. Просто так не приносите, хоча були люди, які говорили, що готові допомогти фінансово. У фонд міг перерахувати гроші будь-хто, але я не знаю, хто туди перераховував, у мене немає списку", - зазначив Шефір.

За інформацією бізнесмена, який брав активну участь в кампанії, Портнов ніколи не контактував з представниками штабу кандидата.

"Він ні разу не був в штабі. Якщо Богдан з ним спілкується десь, допускаю, він може спілкуватися. Але Портнов - точно не наша команда і бути в ній не може ... Ми хочемо привести нових людей", - уточнив він.

Також Сергій Шефір заперечує контакти членів команди Володимира Зеленського з керівниками телеканалу "Інтер", підтримуваного опозиційними силами.

"Ми з Хорошковським не розмовляли з тих пір ... З 2012 року, коли пішли з "Інтера". Жодного разу його не бачив", - підкреслив він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше російські пропагандисти опублікували матеріал, згідно з яким Володимира Зеленського та його команду в ході кампанії нібито фінансував Фонд американського мільярдера Сороса, як висловилися в матеріалі, "майстра кольорових революцій".