RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Не розслабляйтеся: Зеленський натякнув на нові вибори і звернувся до Вакарчука

Президент України Володимир Зеленський після оголошення попередніх результатів екзитполів по виборам до Верховної Ради заявив, що його команді "можна розслабитися", однак не щодо місцевих виборів.

ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ ГОЛОСУВАННЯ НА ВИБОРАХ В НОВУ ВЕРХОВНУ РАДУ

Про це він сказав виступаючи у виборчому штабі партії "Слуга народу".

"Це (результат на виборах - ред.) не просто велика довіра - це велика відповідальність. Ми не підведемо українців. Головні пріоритети для нас, як і для кожного українця, - припинення війни, повернення наших полонених і перемога над тією корупцією, яка до сих пір залишається в Україні. Я думаю, що всі ті законодавчі ініціативи, які ми обіцяли українцям, обов'язково зробимо. Сьогодні можна розслабитися нашій команді, але не дуже сильно, тому що завтра вранці треба працювати. Щодо місцевих виборів - не розслабляйтеся", - заявив Зеленський.

Крім того, в своєму виступі президент також повідомив, що запрошує лідера партії "Голос" Святослава Вакарчука обговорити можливість створення коаліції в новій Раді

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", раніше сам Вакарчук розповів про те, з ким готовий увійти в коаліцію у Верховній Раді.