RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Львові на вибори прийшла 94-річна бабуся: що могло піти не так

У Львові під час виборів до Верховної Ради на виборчу дільницю прийшла 94-річна жінка, яка повинна була голосувати на дому, і влаштувала скандал в ході якого порвала і спробувала з'їсти бюлетень.

Про це повідомляє Комітет виборців України Львова в Facebook.

"В ОВО № 115, ДВК № 461982 стався курйозний випадок під час голосування. Майже одразу після відкриття на дільницю прийшла 94-річна жінка, яка внесена у НСП (список виборців, які не здатні самостійно пересуватися) і повинна голосувати вдома. Незважаючи на пояснення членів виборчої комісії, що вона повинна реалізувати свій вибір вдома, жінка у скандальній формі наполягала на тому, що хоче голосувати на дільниці", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, після довгих суперечок виборча комісія за згодою наявних на дільниці спостерігачів проголосувала і вирішила надати жінці право проголосувати на дільниці.

"Після видачі бюлетенів та їх заповнення жінка не захотіла вкинути бюлетені у переносну скриньку, а лише у стаціонарні скриньки, які члени виборчої комісії були змушені захищати. З допомогою працівників ЛКП виборча комісія повідомила про інцидент дітям 94-річної жінки. Допоки діти жінки їхали на дільницю, 94-річний виборець заснув", - відзначили в Комітеті виборців.

Після приїзду дітей скандал не зупинився і тривав всього майже 4 години (приблизно до 13.00.).

"Завершальний акорд обурення 94-річної жінки проявився в тому, що вона почала рвати та їсти свої бюлетені. Врятовані залишки бюлетенів були складені в окремий пакет та будуть ідентифіковані дільничною виборчою комісією як зіпсовані", - додали в КВУ.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", ще до початку голосування на одній з дільничних виборчих комісій Донецької області волевиявлення завершилося , так і не розпочавшись.