RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Вибори в Раду: названо переможця на скандальному 210 окрузі

ЦВК встановила результати позачергових виборів до Верховної Ради в одномандатному виборчому окрузі 210 з центром у Прилуках, визнавши обраним народним депутатом Бориса Приходька.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби ЦВК.

"Відповідно до Закону України "Про вибори народних депутатів України", постанови ЦВК від 16 серпня 2019 року № 1880 "Про виконання судового рішення", на підставі протоколів дільничних виборчих комісій про підрахунок голосів виборців на виборчих дільницях в одномандатному виборчому окрузі № 210, у тому числі з поміткою "Уточнений", протоколів окружної виборчої комісії ОВО № 210 про повторний підрахунок голосів виборців на відповідній виборчій дільниці Комісія встановила підсумки голосування в цьому окрузі, про що склала відповідний протокол", - йдеться у повідомленні.

На підставі цього протоколу, ЦВК визнала Приходька переможцем.

Нагадаємо, в Україні 21 липня відбулися позачергові вибори до Верховної Ради. Виборчий округ 210 залишався єдиним, по якому досі не було оголошено переможця виборів. На ньому тривали поствиборчі суди між двома кандидатами — Сергієм Коровченком та Борисом Приходьком.