RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Хто може увійти до складу нової ЦВК: в мережу потрапив цікавий документ з прізвищами "слуг народу"

В Офісі президента України представили список з кандидатів на включення до складу Центральної виборчої комісії.

Про це повідомляє Громадянська мережа ОПОРА на своєму офіційному сайті з посиланням на відповідь ОПУ на відповідний запит.

Так, було представлено 18 кандидатур до складу ЦВК з боку фракції "Слуга народу": Боярчук Оксана; Волошин Юрій; Гатаулліна Олена; Гетьман Євген; Грень Віталій; Діденко Олег; Євстигнєєв Андрій; Єфремова Ірина; Камінська Наталія; Кармазь Олександра; Кваша Оксана; Любченко Павло; Махніцький Катерина; Орлов Валентин; Перепелюк Володимир; Плукар Віталій; Постівий Сергій; Фрицький Юрій.

При цьому, слід зазначити, що Олег Діденко, Андрій Євстігнєєв, Ірина Єфремова, Катерина Махніцька та Віталій Плукар були членами попереднього складу Центральної виборчої комісії.

Також в Офісі президента раніше повідомляли у відповідь на запит ОПОРИ про кандидатів від інших політичних сил, зокрема, це Сергій Дубовик, Юрій Мірошниченко - від "Опозиційної платформи - За життя", Олександр Черненко, Юрій Буглак - від "Європейської солідарності", Андрій Гевко від "Голосу" і Жанна Усенко-Чорна та Вікторія Глущенко - від ВО "Батьківщини".

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що в команді президента Володимира Зеленського розглядають соратницю екс-президента Януковича Олену Лукаш на посаду члена Центральної виборчої комісії.