RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Богдан зробив цікаву заяву про можливе висування в мери Києва

Колишній голова Офісу президента України Андрій Богдан заявив, що йому подобається ідея його участі в виборах мера Києва.

Про це повідомляє НВ.

На питання журналіста про те, чи буде він балотуватися на пост мера Києва, Богдан відповів: "А мені ця ідея подобається".

15 травня колишній народний депутат Сергій Лещенко у своєму Telegram-каналі написав, що у фракції Слуга народу активно обговорюється можливе висунення Андрія Богдана на виборах мера Києва.

"У фракції "Слуга народу" обговорюються плани Андрія Богдана висунути свою кандидатуру на виборах мера Києва. Публічно Богдан про це не оголошував, але депутати, які спілкуються з ним, кажуть, що Богдану набридло сидіти на політичному карантині", - написав Лещенко.

Відзначимо, місцеві вибори заплановані на 25 жовтня 2020 року.

Як повідомлялось, раніше народний депутат України, голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко в інтерв'ю "Апострофу" розповів про специфічний підхід до підбору кадрів на місцях, про те, коли потрібно звільняти голов ОДА, про потенційних кандидатів в мери, а також про те, чому в президентській політичній силі не перевіряють біографії організаторів штабів на місцях.