RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

Всі новини

У Зеленського назвали прізвища двох головних претендентів на посаду мера Києва

Заступник глави Офісу президента Володимира Зеленського Кирило Тимошенко прогнозує, що на виборах мера Києва вірогідний другий тур, в якому зустрінуться чинний мер Віталій Кличко і представник партії "Слуга народу".

Про це він заявив в ефірі каналу "Україна 24".

"Це все розуміють, що основна боротьба буде між Віталієм Кличком і представником партії "Слуга народу". Це всі розуміють, що інші кандидати не проходять до другого туру. Ми розуміємо, що фактично буде другий тур. І там, будемо сподіватися, представник "слуги народу" переможе і стане главою столиці", - зазначив він.

За його словами, через кілька тижнів "Слуга народу" остаточно визначиться зі своїм кандидатом.

"Зараз ми б не хотіли говорити, що це за кандидатура. Але ми розуміємо, що Києву потрібен дійсно хороший менеджер, так як надходження до бюджету міста величезні, а все в Києві рухається не такими темпами, як надходження до бюджету", - додав Тимошенко.

Як повідомляв "Апостроф", директор громадської організації "Центр проектних досліджень "Рівень життя" Ігор Ляшенко висловив думку, що у чинного мера Києва Віталія Кличка найбільш високі шанси перемогти на виборах глави столиці, так як у нього немає серйозного конкурента.