RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Сергій Шахов став кандидатом в мери Києва від "Нашого краю"

Співголова партії "Наш край", народний депутат Сергій Шахов йде на мерські вибори в Києві.

Про це було прийнято рішення під час з'їзду партії в Києві.

У своєму виступі він зазначив, що порядок в країні починається з Києва.

"Наведемо порядок в столиці - наведемо лад по всій країні. Тому я прийняв рішення підтримати пропозицію однопартійців, "Нашого краю" і оголошую наступне. Я йду на вибори мера Києва! Щоб в Києві було комфортно не тільки на Печерських пагорбах, а й в кожному дворі Теремків, Троєщини і у всіх інших районах. Щоб робота в Києві була не тільки у тих, хто сидить на Грушевського, а й у всіх киян. Щоб захищеними себе в Києві відчували не тільки "слуги", а й ті, кому вони повинні служити - кияни", - зазначив Сергій Шахов.

Він звернувся за підтримкою до співголови "Нашого краю", заступнику голови КМДА в 2010-2013 Олександру Мазурчаку.

"Для ефективної роботи влади, потрібна ефективна команда. Прошу досвідченого управлінця, багаторічного мера Кам'янець-Подільського, до недавнього віце-мера Києва Олександра Мазурчака, професійним рівнем якого володіє не кожен, разом єдиною командою, командою досвіду і енергії йти на вибори до Київради та перемагати", - сказав Шахов.

У свою чергу Олександр Мазурчак підтримав Шахова і зазначив, що він може розраховувати на підтримку всієї команди.

"Я хочу підтримати співголови партії "Наш край" Сергія Шахова і запевнити його, що він може розраховувати на нашу підтримку, на підтримку всієї нашої команди. Я дуже добре знаю Київ, довгий час був першим заступником голови Київської міської адміністрації. Ми досягли успіху тоді. Ми допоможемо Вам, Сергію Володимировичу, змінити життя в Києві зараз. Весь ресурс нашої команди, наш досвід і вміння - до ваших послуг", - зазначив Мазурчак.

Як повідомлялося раніше, партійний список "Нашого краю" в Харківській області очолить відомий вчений Володимир Семиноженко. На вибори разом з партією в Дніпрі йде мер міста в 2000-2014 Іван Куліченко, а в Одесі - Євген Червоненко.