RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

В Україні стартував другий тур виборів: де проходить голосування і коли чекати результатів

У неділю, 15 листопада, в низці міст України проходить другий тур місцевих виборів-2020 - українці обирають мерів 7 міст.

"Апостроф" стежить за ходом голосування.

Так, другий тур виборів міських голів і повторне голосування призначено у Київській, Волинській, Донецькій, Одеській, Сумській, Херсонській і Хмельницькій областях: мешканці Сум, Одеси, Луцька, Херсона, Краматорська, Кам’янця-Подільського та Українки, що на Київщині, обиратимуть міських очільників серед двох кандидатів, які вийшли до другого туру.

У названих містах о 8:00 відкрилися виборчі дільниці, які працюватимуть до 20:00.

Результати повторного голосування 15 листопада мають оприлюднити до 20 листопада включно.

Додамо, що це не повний перелік міст, де відбудеться другий тур виборів міських голів - в низці міст голосування заплановане на наступні неділю – 22 і 29 листопада.

Так, 22 листопада вибори пройдуть у таких містах: Дніпро, Кривий Ріг, Слов'янськ, Дрогобич, Ужгород, Бровари, Бердянськ, Полтава, Львів, Рівне, Миколаїв, Черкаси. 29 листопада пройде другий тур виборів мера Чернівців.

Також в зв'язку з трагічними подіями повторні вибори голови Бориспільської територіальної громади в Київській області призначено на 31 січня 2021 року.

Про те, де в Україні пройде другий тур місцевих виборів, читайте в матеріалі "Апострофа": "Мерські бої: п'ять найбільш інтригуючих сутичок місцевих виборів".