RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Введення віз з Росією: в Раді озвучили несподівану позицію БПП

Заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" Олексій Гончаренко заявив, що більшість нардепів з президентської партії у парламенті не підтримали ініціативу запровадження віз з Росією.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Як говорить Гончаренко, 22 травня відбулося засідання фракції БПП, на якому попередньо обговорювалася зазначена ініціатива, але ніякі рішення з цього приводу прийнято не було.

Гончаренко зазначив, що деякі члени фракції БПП висловлювали сумніви в реалізації візового режиму з РФ, оскільки Україна не контролює ділянку спільного кордону. Також ці депутати кажуть, що Кремль також введе візи для українців, і тоді доведеться відкрити консульські відділення РФ в обласних центрах, де утворюються великі черги.

"Тим самим ми дамо їм можливість відрізати наших громадян у Криму. Про це говорив пан Рефат Чубаров. І багато інших питань. Для багатьох українців це буде проблема - отримати ту візу", - підкреслив заступник голови фракції БПП.

Він додав, що у ідеї ввести візи для росіян "є багато мінусів, а не очевидні плюси".

Докладніше про перспективи візового режиму з Росією читайте в матеріалі "Апостроф": "В Раді зайнялися візовим режимом з Росією, але є серйозні проблеми".