RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У США розповіли, як змусити Путіна піти з Донбасу

Колишній посол США в Україні Джон Гербст розповів про те, як змусити російського президента Володимира Путіна вивести свої війська з України.

Своєю думкою з цього приводу він поділився в інтерв'ю "Апострофу".

"Насправді, кремлівська війна в Україні – це катастрофа для Росії. Це ускладнює економічний розвиток, розвиток хороших відносин із Заходом. Я не знаю, коли саме, але коли-небудь Кремль це побачить і зрозуміє, що треба змінювати цю агресивну політику", - заявив Гербст.

На думку дипломата, ця подія може наблизитися після отримання Україною зброї від США, або після розширення санкцій проти Росії. Він зазначив, що саме в припиненні російської агресії складаються наміри американського Конгресу.

"На мій погляд, ми можемо створити умови, при яких буде доцільно для Кремля вийти з Донбасу: ми можемо обговорювати умови того, як там буде вестися політика, статус російської мови в суспільстві Ми можемо звернутися до тих проблем, на які посилалася Росія, щоб виправдати агресію проти України", - заявив Гербст.

Докладніше читайте в інтерв'ю Джона Гербста "Апострофу" – "Кремлю доведеться вийти з України, є способи наблизити цей день - екс-посол США".