RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Спецпредставник США щодо України приїхав на Донбас: опубліковано фото

Спеціальний представник США щодо України Курт Волкер і делегація американських високопоставлених чиновників прибутку в зону проведення антитерористичної операції на Донбасі, де ознайомилися зі специфікою управління військовими формуваннями при веденні бойових дій.

Про це повідомив прес-центру штабу АТО.

"З відвідування штабу оперативно-тактичного угруповання "Донецьк" розпочався візит в район проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей офіційної делегації Державного департаменту США, яку очолив спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер", - відзначили в штабі.

Делегацію від Збройних сил України супроводжували керівник антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей генерал-лейтенант Олександр Локота та директор Департаменту військової політики, стратегічного планування та міжнародного співробітництва Міністерства оборони України генерал-майор Анатолій Петренко.

"Гості ознайомилися зі специфікою управління військовими формуваннями під час ведення бойових дій, структурою і організацією військовим управлінням тощо. Українські військові отримали високу оцінку від американських колег", - відзначили в штабі АТО.

Разом з Волкером у зону АТО прибула посол США в Україні Марі Йованович, співробітник Держдепартаменту США Лейн Бал, військовий аташе при Посольстві США в Україні полковник Пол Шмітт та інші посадові особи.

Нагадаємо, раніше Курт Волкер заявив, що Росії більше не можна нічого прощати.