RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Заборонений в Україні російський блогер обдурив всіх з приїздом до Одеси: з'явилися подробиці

Інформація про те, що російський блогер Ілля Варламов 8 жовтня приїхав до Одеси всупереч забороні СБУ, виявилася фейком авторства самого росіянина.

Про це пише активіст Сергій Стерненко на своїй сторінці в Facebook.

Фото, яке виклав Варламов під виглядом відвідування ресторану в Одесі було зроблено більше року тому. Цю ж інформацію підтвердив персонал ресторану.

"Очевидно, блогер вирішив розважитися, розміщуючи фейкові матеріали про своє нібито перебування в Україні. А за фактом Ілля просто вирішив підняти резонанс навколо своєї особистості, вводячи в оману всіх нас", - пише Стерненко.

У той же час сам Варламов в своєму Twitter о 19:10 за київським часом опублікував запис про обстановку в аеропорту Кишиніва. Також блогер спробував посміятися над реакцією на нібито його затримання українськими спецслужбами.

Варто відзначити, що в коментарях до запису Варламова дали цікаву відповідь на його скандальні заяви про Крим і проект Миротворець.

Нагадаємо, 8 жовтня з'явилася інформація про те, що Варламов відвідав Одесу. Також було опубліковано його фото, зроблене в одеському ресторані. Сам блогер у своєму Twitter зробив запис: "Пустили!". Пізніше він опублікував провокаційний запис з приводу Криму та пост з пропозицією зустрітися з ним увечері в Одесі.

Також були опубліковані постановочні фото затримання Варламова українськими спецслужбами.

Нагадаємо, після звернення "Апострофа" в червні 2017 року Валамову був заборонений в'їзд в Україну терміном на 5 років.