RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

У Росії вирішиться доля затриманих українських прикордонників: з'явилися подробиці

Представники Державної прикордонної служби України та прикордонної служби ФСБ Росії проведуть спільну зустріч в Брянську, на якій вирішиться подальша доля двох затриманих прикордонників Сумського прикордонного загону.

Про це в ефірі телеканалу 112 Украина повідомив помічник голови Держприкордонслужби Олег Слободян.

"Зустріч буде проведена на тій ділянці, де це сталося. Там будуть тільки представники ДПСУ та представники прикордонної служби ФСБ Росії. Будемо обговорювати, яким чином наші прикордонники потрапили в руки російських прикордонників. Нам цікава позиція Росії щодо того, яким вони бачать майбутнє цієї ситуації і як вони будуть її вирішувати", - заявив він.

За словами Слободяна, на даний момент місце знаходження затриманих прикордонників невідомо. Українська сторона опрацьовує основні версії події.

Нагадаємо, 3 жовтня стало відомо про зникнення двох співробітників ДПСУ в Сумській області. Пізніше виявилося, що вони були затримані співробітниками ФСБ РФ в Брянській області.

Також з'явилася інформація про те, що прикордонники нібито самі перейшли на територію РФ і раніше робили це неодноразово.