RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Путін пригрозив світу неіснуючим зброєю: в мережі сміються

У мережі сміються над плутаниною президента РФ Володимира Путіна, який заявив, що Росія створить зброю, яке не має аналогів в світі, але раніше він говорив, що вона вже готова.

За словами Путіна, перспективні зразки озброєнь найближчим часом будуть готові до серійного виробництва. Про це повідомляють росЗМІ.

Як заявив президент РФ в п'ятницю, 26 жовтня: "Росія нікому не загрожує, ми суворо дотримуємося прийнятих на себе зобов'язання в сфері міжнародної безпеки та контролю за озброєннями, ми завжди відкриті для конструктивної партнерської роботи в інтересах стабільності. При цьому наш обов'язок зробити все необхідне для надійного захисту Батьківщини, захисту від будь-яких потенційних загроз".

Він додав, що російські армія і флот будуть і далі модернізуватися.

"Багато хто з них вже найближчим часом будуть готові до серійного виробництва. За своїми тактико-технічними характеристиками вони помітно випереджають зарубіжні розробки, а деякі просто не мають аналогів", - сказав Путін.

У мережі відразу помітили неточність в словах президента. Деякі користувачі сприйняли це з гумором, адже раніше Путін говорив, що така зброя в Росії вже є. Але інших такі слова обурили і вони нагадали про невеликі зарплати росіян і їх життя в цілому.

Як повідомляв "Апостроф", президент Росії Володимир Путін заявив, що в разі ядерної війни, росіяни як мученики потраплять в рай.