RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

​У Мюнхені стартував український ланч: перші фото і подробиці

У рамках проведення Мюнхенської безпекової конференції стартував український ланч.

Подія буде зосереджена на темі "Україна 2019 – вибір майбутнього2. В ході панельної дискусії обговорюватимуться альтернативи та рішення після проведення виборів, а також можливі варіанти подолання найактуальніших викликів, які стоять перед країною.

Спікерами події будуть президент Естонії Керсті Кальюлайд та Спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер.

На заході також виступлять, лідер політичної партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко, Голова партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко та командувач армією США в Європі (2014-2017) Бен Ходжес. Модеруватиме дискусію Стівен Сакур, ведучий програми "HARD Talk" на BBC World News.

Тимошенко виступила на заході першою. Вона почала з того, що на зустрічі зі студентами одного з вищих навчальних закладів 80% сказали, що хочуть виїхати з країни.

Нагадаємо, український ланч у Мюнхені – приватний захід з нагоди Мюнхенської конференції з безпеки.

Український ланч у Мюнхені вже втретє стане платформою, на якій світові та українські лідери, відповідальні за рішення, обговорюватимуть питання безпеки України та пов’язані з ними наслідки для Європи та світового порядку. Серед спікерів заходу раніше були Роберт Гейтс, Вольфганг Іншингер, Андерс Фог Расмуссен, Девід Петреус, Андерс Самуельсен, Девід Ліптон, Курт Волкер та Христя Фріланд.