RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Телефонна розмова з Путіним: у Зеленського зробили заяву

У команді президента України Володимира Зеленського не виключають можливості проведення телефонної розмови з президентом Росії Володимиром Путіним.

Про це журналістам розповів заступник голови Адміністрації Президента Вадим Пристайко.

За словами Пристайко, планів щодо телефонних розмов - багато.

"... включаючи, можливо, з Путіним, особливо коли це стосується важливих для нас питань", - сказав Пристайко.

Крім того, заступник голови АП розповів також про те, що Зеленський вже обговорив з міністрами закордонних справ Франції Жан-Ів Ле Дріану і Німеччини Гайко Маасом "креативні ідеї" по реалізації Мінських угод.

"Ми домовилися про те, що "Мінськ" буде використовуватися, і про те, що її діяльність (Тристоронньої контактної групи - прим. ред.), яка була зупинена на весь цей час, повинна початися по-новому. Є певні креативні ідеї, які були обговорені ", - підкреслив Пристайко.

За словами заступника глави АП, поки він не може повідомити ці ідеї, оскільки їх повинні обговорити експерти, які вийдуть на конкретні рішення. Він уточнив, що на зустрічі було озвучено "конкретні пропозиції", але поки експерти їх не оброблять, ці пропозиції не будуть представлятися публічно.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", президент України Володимир Зеленський заявив про плани ініціювати проведення референдуму з питання переговорів між Україною і Росією.