RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Смерть імперського проекту РФ: Зеленський зробив гучну заяву під час візиту в Брюссель

Інтеграція України в Європейський Союз повністю знищить російський імперський проект і створить потужний плацдарм до демократичних змін всередині самої Російської Федерації.

Таку заяву зробив президент України Володимир Зеленський під час брифінгу в Брюсселі, слова глави держави були опубліковані в Twitter-акаунті Адміністрації президента.

"Україна в ЄС - це смерть російського імперського проекту. Більш того, це потужний удар по російському авторитаризму, шлях до демократичних змін в Росії і на всьому пострадянському просторі", - сказав український президент.

Також у своїй промові він закликав європейських партнерів до посилення санкційного тиску на Росію аж до повернення миру до України.

"Я проінформував пана Дональда Туска та інших партнерів про триваючу російську агресію на Донбасі і в Криму, висловив подяку за незмінну позицію ЄС на підтримку України і закликав до подальшої консолідації міжнародних зусиль і посилення санкційного тиску з тим, щоб повернути мир до України", - сказав Зеленський.

Як повідомляв "Апостроф", раніше російський психолог Леонід Радзіховський заявив, що президент РФ Володимир Путін відчуває роздратування в зв'язку з обранням президентом України Володимира Зеленського, оскільки вважає його недостатньо компетентним в політиці.