RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

У Росії розповіли про сильні емоції Путіна до Зеленського

Президент країни-агресора РФ Володимир Путін відчуває роздратування в зв'язку з обранням президентом України Володимира Зеленського, оскільки вважає його недостатньо компетентним в політиці, а саме волевиявлення українців сприймає як образу.

Про це пише російський психолог і журналіст Леонід Радзіховський в своєму блозі для "Собеседника".

"У Путіна Зеленський викликає страшне роздратування. Хто він такий? Порошенко був все-таки чиновник, бізнесмен. Людина, що називається, "нашого кола". А це хто? Галкін? Ургант? У цьому сенсі відхід Порошенко для Путіна, як мені видається, - корпоративна образа ... Роздратування від перемоги Зеленського на виборах тут крайнє", - заявив експерт.

Саме такими емоціями російський психолог пояснив рішення Путіна зняти з посади куратора з питань "ЛНР/ДНР" Владислава Суркова - нібито саме він винен, що Кремль "прорахувався" з українськими виборами.

"Окреме роздратування викликає той факт, що перемога"вчителя Голобородько" виявилася несподіваною. Вірю, що він не прорахував перемогу Зеленського. "Він" це не Сурков, а Путін. Путіну було приємно думати, що шоумена і близько не підпустять до посту президента. А з'ясувалося, що він став їм. Це може викликати природне роздратування у Путіна. І воно цілком природно може вилитися в те, що винуватим виявиться стрілочник. І стрілочника знімуть", - уточнив Радзіховський.

При цьому психолог вважає, що зміна куратора по окупованих територіях ніяк не вплине на політику РФ стосовно України.

Як повідомляв "Апостроф", раніше російський політолог Владислав Бєлковський заявив, що звільнення Владислава Суркова може бути пов'язано із загальним провалом політики Кремля на окупованих територіях Донбасу.