RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У США оприлюднили стенограму розмови Трампа із Зеленським: документ

У Білому домі США прийняли рішення оприлюднити повністю стенограму розмови американського президента Дональда Трампа з президентом України Володимиром Зеленським.

Стенограма була опублікована прес-службою Адміністрації президента США.

Щодо частини переговорів лідерів держав про одного з кандидатів на пост американського президента, яка потім викликала скандал в США, відзначається, що ніяких приводів для можливого імпічменту Дональда Трампа по факту не було - президент Зеленський лише пообіцяв Трампу діяти в рамках закону в питанні розгляду справи громадянина США Джо Байдена.

Так, американський президент заявив в бесіді з Зеленським, що "було б здорово", якби він вивчив справу кандидата в президенти на виборах в США. Президент України дав обіцянку, що новий генеральний прокурор Руслан Рябошапка цим займеться. Він також попросив США надати додаткову інформацію в рамках розслідування.

Раніше "Апостроф" опублікував матеріал про скандал в політичних колах США, пов'язаний з президентом України Володимиром Зеленським - "Імпічмент для Трампа: наскільки це серйозно і при чому тут Зеленський".