RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Зеленський зробив несподіване зізнання щодо розмови з Трампом

Президент України Володимир Зеленський не спілкувався з главою США Дональдом Трампом перед публікацією транскрипта їхньої телефонної розмови і думав, що Білий дім опублікує тільки "свою частину".

Про це він розповів на прес-конференції після зустрічі з Трампом.

Відповідаючи на питання про те, чи радився з ним Трамп перед тим як оприлюднити стенограму, Зеленський зазначив, що в цілому не був проти публікації, хоча і вважає, що іноді розмови між лідерами країн не повинні бути розкриті.

"Хоча я особисто думаю, що іноді такі дзвінки між президентами незалежних країн не повинні публікуватися. Тому що є геополітика, якісь плани. Я не розмовляв перед цим з президентом Трампом. Це була перша зустріч. Вчора ми просто потисли руки і все. Він привітав мене, сказав, що не бачив, щоб скільки людей голосували за одну людину. Я не проти, якщо потрібно юридичний дозвіл... Я просто не знаю формат, чесно скажу, чи має там бути письмовий дозвіл. Я просто думав, що вони опублікують свою частину", - сказав Зеленський.

Нагадаємо, докладніше про скандал читайте в матеріалі "Апострофа": Про Байдена, Меркель і не тільки: про що говорили Трамп і Зеленський .