RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

У пастці між Путіним і Трампом: Зеленський потрапив на обкладинку Time, фото

Президент України Володимир Зеленський постав в образі "людини посередині" - особи, здатного втрутитися в канал комунікації між лідерами США і Росії Дональдом Трампом і Володимиром Путіним.

"Людина посередині. Український президент Володимир Зеленський спійманий в пастку між Путіним і Трампом", - говорить заголовок передовиці американського журналу Time із зображенням на обкладинці українського лідера.

Значення цього терміна, який все частіше використовує західна преса щодо президента Зеленського пояснив екс-представник президента України в АР Крим Борис Бабин в своєму пості в соцмережі Facebook.

"Сам термін взятий з криптографії і означає особу, здатну втрутитися в своїх цілях в прихований канал комунікації між іншими, і тут під цими" іншими "розуміються Трамп і Путін. Що ж, для нинішнього стану справ в Україні і в світі це насправді дуже і дуже непогано ", - вважає Бабин.

Як повідомляв Апостроф, раніше колишня заступник міністра закордонних справ України Олена Зеркаль звинуватила Офіс президента України Володимира Зеленського в спробах приховати інформацію про замороження американської військової допомоги.